Kompleksi New Born ,Gjiri I Lalzit Durrës.

  • 12694616_1070193703001932_1060406863288029134_o
  • 12633547_1070193726335263_2088703969852207767_o
  • 12800376_1083919871629315_3727119409405784056_n
  • 12801353_1083919861629316_1920387536937932120_n
  • 12804828_1083919838295985_6778653013186614464_n
  • 12814364_1083919881629314_8750232337254778552_n
  • 12697467_1070197459668223_7937465581074429580_o
  • 12646837_1070193923001910_7145947902631217143_o

Kompania jonë vjen edhe me një projekt akoma më ambicioz  në fushën e projektimit dhe ndërtimit. Kompleksi ‘New Born’ në Gjirin e Lalzit. Ky projekt me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 23 174 m²² ofron një ndërthurje mjaft te arrire midis …

Read more