Banesat

Radhiti:  

Gjiri i Lalëzit

12800376_1083919871629315_3727119409405784056_n
Në Shitje
- Apartamente

Kompleksi ‘New Born’ ne Gjirin e Lalzit. Ky projekt me nje siperfaqe totale ndertimi prej 23 174 m² ofron nje nderthurje mjaft te arrire midis  arkitektures dhe natyres bregdetare. Ndertimet qe…

Detajet