Kompleksi New Born ,Gjiri I Lalzit Durrës.

  • 12694616_1070193703001932_1060406863288029134_o
  • 12633547_1070193726335263_2088703969852207767_o
  • 12800376_1083919871629315_3727119409405784056_n
  • 12801353_1083919861629316_1920387536937932120_n
  • 12804828_1083919838295985_6778653013186614464_n
  • 12814364_1083919881629314_8750232337254778552_n
  • 12697467_1070197459668223_7937465581074429580_o
  • 12646837_1070193923001910_7145947902631217143_o

Kompania jonë vjen edhe me një projekt akoma më ambicioz  në fushën e projektimit dhe ndërtimit.
Kompleksi ‘New Born’ në Gjirin e Lalzit.
Ky projekt me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 23 174 m²² ofron një ndërthurje mjaft te arrire midis  arkitektures dhe natyres bregdetare.
Ndërtimet që pëfshihen në të janë vila 2 katëshe dhe godina shumë familjare në nivelin e 3 kateve. Gjithçka mund ta gjeni këtu duke filluar që nga estetika urbane dhe arkitektonike,funksionaliteti i brendshem dhe relaksi total qe te ofron deti dhe ajri i paster.

Kompleksi përbëhet nga 70 vila dhe nga 140 apartamente.E veçanta e këtij kompleksi është mënyra e trajtimit të volumeve të ndertimit. Format e volumeve shkrihen shumë bukur me njëra tjetrën duke krijuar një unitet estetik dhe dinamik .Këto veçori  trajtohen dhe përjetohen shumë mirë jo vetëm  nga jashtë por edhe në interier.Të gjitha vilat kanë pamje nga deti dhe të gjitha të ofrojnë hapësirën private aq shumë të dëshiruar.

Sipërfaqet e ndërtimit të 5 tipeve të vilave variojnë nga 170.8 m²² deri në 181.4 m²² , ndërsa sipërfaqet e parcelave variojnë nga 450-590 m².².
Apartamentet jane te llojeve : duplex , apartamente 1+1 dhe 2+1.Siperfaqet e tyre variojne nga 60 deri ne 160 m².