Për Ne

“PRINCESHA CONSTRUCTION” SHPK punon vazhdimisht në përmisimin e imazhit të ndërtimtarisë duke synuar të udhëheqë për zhvillim të qëndrueshëm me banesa miqësore për ambientin, të sigurta dhe të qëndrueshme kundër fatkeqësive natyrore si tërmetet, kjo qëndron meqenëse Kosova është e ndikushme ndaj forcave sizmike.  Ndërtimet projektohen sipas normave të pranueshme  të standarteve të arkitektuerës jo vetëm brenda hapsirës së banuar por edhe ambientiti dhe organizimit me të gjerë të shumë objekteve.

Synimi i kësaj rrjedh nga qëllimi për të ngritur më lartë cilësinë e jetës dhe të shëndetit për njeriun dhe vlerën e hapsirës mbi të cilën një vepër e jona qëndron, të zvogëloj papunësinë dhe të jetë konkurrent lojal ne tregun e vendit.

Kompania përqëndrohet vazhdimisht në përmisimin e shërbimeve në tregun e patundshmërisë, dhe shërben si mekanizëm në ndërlidhjen e konsumatorit me njohjen sa më të mirë të këtij tregu duke ofruar shërbime dhe patundshmëri me vlera  më të konkurueshme dhe më cilesore për  çmimin që blerësi e paguan.

“PRINCESHA CONSTRUCTION” SHPK do të jetë kompania shembull dhe lidere në krijimin e banesave ekologjike dhe me efiçencë në kursimin e energjisë. Kompania synon të aplikojë produkte më të reja të energjis ripërtrirëse, duke përdorur resurset natyrore.

HISTORIKU

Ne vitin 2005, ku firma “OZKOR&BATU” me seli ne Prishtine ishte regjistruar si firme e ndertimeve te ulta dhe te larta dhe kishte konkuruar tek Kompleksi “300”ne Fushe Kosove, ne fillim te 2006 pronari i kesaj firme kerkoj qe te jemi bashkpronare sepse ishte i vendosur ne pranuam vazhduam dhe perfunduam 3-OBJEKTET TEK KOMPLEKSI-300 ne Fushe Kosove qe ne ate kompleks ishin te perfunduara vetem punimet e vrazhda, ku ne vitin 2008-ne e emeruam firmen ne “PRINCESHA” dhe startuam me objektin ne Bregu I Diellit – Mati 1 ku eshte i emruar ne kete emer pastaj startuam ne Rr.Muharrem Fejza Mati-I-me 3-tri,OBJEKTE – 2010 > 2012, pastaj ne Fushe Kosove me 2-dy objekte 2013>2014, ne Lagjen e Spitali me 1-Objekt 2013>2014 Ne Fushe Kosove prape me 2-dy objekte-2014>2015, ku tash ne 2015>2016, kemi filluar 2-Objekte ne Rr.B-afer Fakultetit Teknik dhe ne Kalabri qe planifikohen gjithsej 4-ter objekte, Shtepi, Renovime e shume e shume te tjera.

Per me shume na shkruani ne info@princesha-ks.com

Zyra Qendrore

Rr. Teodor Muzaka Hy-II-Nr.1, Prishtine , Rr.B afër Fakultetit Teknik

Dërgoni email:

Loading...